$WebDesign = "Creatie WebSite";

In primul rand va facem cunoscut faptul ca
NU FACEM SITE-URI de 100lei sau peste 1000euro !!!
Suntem specializati in web design, programare si optimizare web, si oferim servicii complete pentru orice web site - de la achizitia domeniului (.ro, .com etc) si gazduirea web pana la administrarea si promovarea noului web site.

Grafica si Programare Web Servicii Web Promovare Web
 • pagini de prezentare
 • formulare, contact, harti
 • pagini de calcul / facturi
 • galerii de poze
 • animatii java si flash
 • gazduire web
 • verificare si validare site
 • + servicii post-design
 • + statistici
 • + newsletter si mailing
 • Google® & Yahoo®
 • FaceBook® & Twitter®
 • BlogSpot® & WordPress®
 • + inscrieri in listele cu firme
 • + campanii de anunturi

Site-urile noastre sunt valitate W3C - conform standardelor World Wide Web Consortium si scriem deobicei in XHTML 1.0 Strict, CSS 2.1, PHP, MySQL, JavaScript si XML.

#Grafica si <imagine>

grafica web

Grafica site-ului este verificata si redata perfect pe orice browser indiferent de calculator, tableta sau telefon smart.


Urmarind identitatea companiei sau realizand una noua, design-ul ales va fi conform cerintelor dumneavoastra. Punem in evidenta si aranjam in pagina toate informatiile, fotografiile si elementele site-ului - toate structurate foarte bine pentru o navigare usoara si placuta.


Imaginile sitelui pot fi facute de noi in sedinte si prelucrari foto sau pot fi cumparate din numeroasele baze de imagini de marketing. In ton cu domeniul de activitate personalizam site-ul cu diferite elemente grafice speciale, iar continutul si conceptul - imaginea generala a site-ului, va defini profesionalismul si inalta calitate atat a site-ului, companiei dumneavoastra, cat si a echipei de creatie.


..din Portofoliul nostru

grafica web (1)
grafica web (1)
Website de prezentare pentru Kaphone SRL (Fabrica tamplarie PVC si Aluminiu).
Sunt prezentate o multime de informatii de profil - bine structurate. Site-ul beneficiaza de blog, formulare pentru comenzi ferestre, balcoane si usi, galerie foto, aplicatii de socializare, harti repere s.a.
grafica web (2)
grafica web (2)
Website de prezentare pentru Pensiunea Alfa (singura pensiune de 5 stele de pe litoralul romanesc). Pe site sunt prezentate informatii privind locatia si serviciile oferite; Nu lipsesc galeriile de fotografii (receptie, camere, sala de mese, piscina, parc s.a.) si ca beneficii enumeram ofertele de sezon, formularele de rezervari online, postari ale oaspetilor de text si imagini, contact online cu harti interactive, aplicatii de socializare s.a.
grafica web (3)
grafica web (3)
Website de prezentare pentru Fapaco (constructii case). Pe site sunt prezentate serviciile si produsele companiei, portofoliul si multe alte informatii legate de proiectare si design.
grafica web (4)
grafica web (4)
Website de prezentare pentru restaurant Tedeum. Site foarte simplu de prezentare a restaurantului. Se prezinta locatia, programul si meniurile restaurantului alaturi galeria foto si formularele de rezervari si contact.
grafica web (5)
grafica web (5)
Website de prezentare pentru Foto Baby (studio foto). Pe site sunt prezentate serviciile si produsele companiei alaturi de galerii de poze si sectiuni pentru clienti.
grafica web (6)
grafica web (6)
Website de prezentare pentru Dara-Wedding (rochii de mireasa). Pe site sunt prezentate rochii de mireasa, aranjamente florale si servicii de organizari de evenimente.
grafica web (7)
grafica web (7)
Website de prezentare pentru Tractari Auto. Site-ul prezinta serviciile si aria de acoperire alaturi de galerie foto si alte informatii utile.
grafica web (8)
grafica web (8)
Website de prezentare pentru Borg Serv (remorcari auto). Site-ul prezinta serviciile si aria de acoperire alaturi de galerie foto si alte informatii utile.
grafica web (9)
grafica web (9)
Website de prezentare pentru Gradinita Vaporasul. Site simplu cu grafica specifica - prezinta locatia, serviciile, tarifele alte informatii utile.

∧Gazduire Web

grafica web

Oferim servicii profesionale de gazduire web, inregistrare si administrare domenii cu spatiu de stocare generos si trafic nelimitat, adrese de mail nelimitate, access la FTP si statistici, platforme MySQL, PHP s.a.


» detalii si preturi: pachete webdesign si gazduire web


→ NU UITATI !!

Cu grafica realizata pentru site putem promova compania dumneavoatra atat in mediul online cat si prin intermediul materialelor tiparite, obiectelor promotionale si a altor materiale publicitare.