Kaphone.ro

grafica web (1)
Website de prezentare pentru Kaphone SRL (Fabrica tamplarie PVC si Aluminiu).
Sunt prezentate o multime de informatii de profil - bine structurate. Site-ul beneficiaza de blog, formulare pentru comenzi ferestre, balcoane si usi, galerie foto, aplicatii de socializare, harti repere s.a.

accesati site-ul: kaphone.ro

Pensiunea-Alfa.ro

grafica web (2)
Website de prezentare pentru Pensiunea Alfa (singura pensiune de 5 stele de pe litoralul romanesc). Pe site sunt prezentate informatii privind locatia si serviciile oferite; Nu lipsesc galeriile de fotografii (receptie, camere, sala de mese, piscina, parc s.a.) si ca beneficii enumeram ofertele de sezon, formularele de rezervari online, postari ale oaspetilor de text si imagini, contact online cu harti interactive, aplicatii de socializare s.a.

accesati site-ul: pensiunea-alfa.ro

Fapaco.ro

grafica web (3)
Website de prezentare pentru Fapaco (constructii case). Pe site sunt prezentate serviciile si produsele companiei, portofoliul si multe alte informatii legate de proiectare si design.

accesati site-ul: fapaco.ro

restaurant.primavara.ro

grafica web (4)
Website de prezentare pentru restaurant Tedeum. Site foarte simplu de prezentare a restaurantului. Se prezinta locatia, programul si meniurile restaurantului alaturi galeria foto si formularele de rezervari si contact.

FotoBaby.ro

grafica web (5)
Website de prezentare pentru Foto Baby (studio foto). Pe site sunt prezentate serviciile si produsele companiei alaturi de galerii de poze si sectiuni pentru clienti.

accesati site-ul: fotobaby.ro

Dara-Wedding.ro

grafica web (6)
Website de prezentare pentru Dara-Wedding (rochii de mireasa). Pe site sunt prezentate rochii de mireasa, aranjamente florale si servicii de organizari de evenimente.

accesati site-ul: dara-wedding.ro

Event-Agency.ro

grafica web (7)
Website foarte simplu pentru agentie full-service specializata in organizari de evenimente. Site-ul prezinta informatii despre agentie si servicii, galerii de poze si aplicatii pentru socializare.

accesati site-ul: event-agency.ro

BelAmi.ro

grafica web (8)
Website simplu pentru studio foto BelAmi. Siteul prezinta serviciile si produsele companiei, oferte, galerii de poze si alte informatii din domeniu.

accesati site-ul: belami.ro

Vaporasul-Copiilor.ro

grafica web (9)
Website de prezentare pentru Gradinita Vaporasul. Site simplu cu grafica specifica - prezinta locatia, serviciile, tarifele alte informatii utile..

accesati site-ul: vaporasul-copiilor.ro

AsistentaRutieraPrahova.ro

grafica web (10)
Website de prezentare pentru Tractari Auto. Site-ul prezinta serviciile si aria de acoperire alaturi de galerie foto si alte informatii utile.

accesati site-ul: AsistentaRutieraPrahova.ro

Tractari-Prahova.ro

grafica web (11)
Website de prezentare pentru Borg Serv (remorcari auto). Site-ul prezinta serviciile si aria de acoperire alaturi de galerie foto si alte informatii utile.

accesati site-ul: Tractari-Prahova.ro

Aretina.ro

grafica web (12)
Website de prezentare Aretina - papetarie si birotica. Site-ul prezinta compania, ofertele curente si produsele comercializate; produsele au fost fotografiate, si incadrate in categori din care se pot alege si factura online.

accesati site-ul: aretina.ro

RomeoJewels.ro

grafica web (13)
Website de prezentare si vanzare bijuterii unicat lucrate manual. Site-ul prezinta poze cu coliere, cercei, bratari si alte bijuteri de lux ce se pot comanda online.

accesati site-ul: RomeoJewels.ro

CreatorDe.ro

grafica web (14)
Website de prezentare pentru Andreea Apavaloaei - decoratiuni si amenajari interioare de arta. Site-ul prezinta portofoliul de lucrari pentru amenajari interioare, pictura decorativa, tablouri s.a. alaturi de informatii despre artist, contact si articole de presa.

accesati site-ul: CreatorDe.ro